Esteban Gonzalez Pons i Vicente Mompó visitaran el mercat setmanal de Requena este dissabte

Post també disponible en: Castellano

El sotssecretari nacional i eurodiputat, Esteban González Pons, juntament amb el president provincial, Vicente Mompó, del Partit Popular seran presents dissabte que ve en la campanya que es realitzarà a Requena per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.
“La presència de representants polítics en el nostre municipi, marca el suport a la candidatura de Rocío Cortés i als projectes del Partit Popular de Requena de cara a les eleccions del 28 de maig”, afirmen els populars de Requena.
Esteban Gonzalez Pons i Vicente Mompó visitaran diferents llocs, a més de visitar la carpa que el Partit Popular de Requena instal·larà entre els dos primers trams de l’avinguda de Raval, amb motiu del primer dissabte de campanya electoral en el mercat.
“La presència de l’eurodiputat i del president provincial marquen de nou el compromís del Partit Popular amb la nostra zona, per a oferir els seus projectes als requenenses davant la campanya electoral que començarà en la nit de l’11 al 12 de maig”, destaquen els populars.
“El suport del partit en totes els seus estaments és imprescindible per a poder desenvolupar els projectes necessaris que tanta falta fan al nostre municipi. El Partit Popular és l’alternativa seriosa als anys de paralització als quals ha sotmés Mario Sánchez i el seu equip a Requena i els seus 25 llogarets”, afigen les fonts.
“Per a trencar amb aqueixa paralització el necessari és tindre el suport d’una estructura que ajude a facilitar el desenvolupament d’aquests. Sense suport per molt bons projectes que pugues arribar a tindre no s’és capaç d’aconseguir res, i és per això que des del Partit Popular mostren el seu compromís amb Requena per a aconseguir desenvolupar els seus projectes ajudats per l’estructura provincial, regional, nacional i europea” conclouen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*