Exhaustiva neteja i desinfecció del Beltrán Báguena de Bunyol per a l’arrencada dels entrenaments de la promoció exprés a Tercera

Post també disponible en: Castellano

Totes les estades han sigut desinfectades durant tota la setmana. Ahir es van realitzar els primers test per a jugadors, cos tècnic i utillero. Tots van resultar negatius en Covid-19.

El regidor d’Esports buñolense, Manuel Sierra, s’ha mostrat esperançat en que el CD Buñol guanye la promoció exprés i puge a Tercera Divisió, “sería el millor final d’una temporada histórica”.

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, ha mostrat una gran esperança en què aquesta posada a punt de les instal·lacions del Beltrán Báguena servisca perquè el CD Bunyol se centre en la preparació al play off exprés i puguen ascendir a la tercera divisió. “Seria el millor final a una temporada històrica amb la consecució de l’campionat”, assenyala l’edil bunyolense.

A més de la desinfecció, Francisco Zanón, president de el Club Esportiu Bunyol, ha confirmat que en el dia d’ahir es van realitzar les primeres proves a tots els jugadors, cos tècnic, delegats i encarregat de material, amb l’objectiu d’arrencar els entrenaments amb total garanties. Tots van resultar negatius “, confirmava Zanón.

I és que fa uns dies la Junta Directiva de el Club Esportiu Bunyol enviava un comunicat a tots els mitjans de comunicació confirmant la seua decisió que el club participaria en la “promoció exprés” d’ascens a Tercera Divisió definitivament tot i que en un primer moment el van traslladar la seua negativa a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per la inexactitud en el compliment dels protocols sanitaris i l’excessiva inversió que això suposaria per a un club petit com és el Club Esportiu Bunyol.

En aquest comunicat, el president d’aquest club buñolense, que el 2021 complirà els seus 100 anys d’història, i tota la junta directiva a l’complet confirmaven que després de les reunions mantingudes amb la plantilla i el cos tècnic, i després de sospesar tots els pros i els contres, la Junta Directiva de el club havia decidit inscriure a l’equip per disputar aquesta “promoció exprés” d’ascens a Tercera Divisió que, segons sembla, tindrà lloc a mitjans de juliol. Assenyalaven que un dels principals motius que han portat a el club a prendre aquesta decisió és l’actitud dels jugadors. “Sempre disposats a col·laborar, mirant moltes vegades pels interessos de el club abans que pels seus propis i amb un enorme desig de culminar una extraordinària temporada deixant a el Club Esportiu Bunyol a Tercera Divisió”.

Així que des del club es traslladava així el seu màxim i sincer agraïment a tots i cadascun dels components de la plantilla i de el cos tècnic pel seu compromís i dedicació cap a aquest club durant tota la temporada i, especialment, en els moments tan complicats en què ens trobem. Així que, un cop presa la decisió de participar en la “promoció exprés”, la principal i gairebé única preocupació de el club és prendre absolutament totes les mesures necessàries per protegir la salut dels nostres jugadors i cos tècnic. Per a això, tot i que a hores d’ara seguim sense haver rebut per part de la Federació cap protocol sanitari, ni cap instrucció sobre com, quan o on va a disputar-se la “promoció exprés”, des del club “ja estem treballant per dur a terme un gran nombre d’actuacions en nom de complir amb tots i cadascun dels requisits que puguin exigir en els protocols dictats per les autoritats sanitàries, prenent com a referència els publicats per a les categories superiors i sent fins i tot més rigorosos del que es recull en els mateixos “.

Entre les actuacions que ja han començat a realitzar-se són, “la neteja, higienització i desinfecció de totes les instal·lacions de l’Beltrán Báguena per una empresa externa, i que continuaran fent-ho abans i després de cada entrenament; A més dels dos tests proporcionats per la Federació (un per portar-se a terme abans de l’inici dels entrenaments i un altre abans de l’inici de la competició), el club realitzarà a tota la plantilla i cos tècnic dos tests addicionals. D’aquesta manera, tots els nostres jugadors passaran un test cada setmana des de l’inici dels entrenaments fins al final de la competició; S’instal·laran diferents dispensadors de gel hidroalcohólico, tant per a les mans com per al calçat, i s’ha adquirit una màquina polvoritzadora per a la desinfecció constant de tot el material esportiu utilitzat en els entrenaments. Tots els integrants de la plantilla, cos tècnic i staff, passaran un control de temperatura abans d’entrar a les instal·lacions. S’obriran tots els vestidors disponibles perquè els jugadors puguin canviar-se i dutxar-se en grups petits. A més, es limitarà amb cinta adhesiva l’espai individual de cada jugador al vestidor. I sens dubte, tots els entrenaments es duran a terme a porta tancada “.

Finalitzen des del Club Esportiu Bunyol que, un cop s’ha pres la decisió de participar en la “promoció exprés”, “el nostre equip va a anar a per totes. Podrem guanyar o podrem perdre, ja que anem a mesurar-nos a grandíssims rivals que mereixen el major dels nostres respectes, però us assegurem que disposem d’un equip extraordinari i excel·lentment preparat, tant física com tàcticament. Tenim una confiança cega en els nostres jugadors i tècnics i creiem fermament que no podríem tenir un millor grup per afrontar la promoció d’ascens i aconseguir el tan anhelat retorn a Tercera Divisió “.

L’empresa bunyolense encarregada de la desinfecció i neteja durant aquesta setmana ha estat Serveis i Neteges calci-THOR. El seu responsable, José Manuel Pérez, confirmava la neteja exhaustiva que estaven realitzant en totes les estades de camp: oficines, banys, vestuaris, sala de juntes, gimnàs, despatx, finestres, parets i bar a l’complet. “Durant tota la setmana estem realitzant una desinfecció detallada del Beltrán Báguena. Fins i tot avui després de la realització dels tests d’ahir haurà desinfectar una altra vegada totes les estances on es van dur a terme les proves “, ha destacat Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*