La Diputació acondicionarà la CV-415 i els accessos a les urbanitzacions Canyapar i Les Blasques de Turís

Post també disponible en: Castellano

La reforma de la carretera es completarà en una segona fase que ja està en estudi

En els últims dies han començat les obres de condicionament en la carretera CV-415 gestionades amb la Diputació de València que a més de millorar el trànsit serviran per a ordenar els principals accessos a les urbanitzacions de Canyapar i Les Blasques i per a eliminar, entre altres punts perillosos, les corbes de la zona coneguda com el Regaixo en les quals s’han produït nombrosos accidents.

L’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, s’ha manifestat “satisfet perquè es tracta d’una reivindicació que mantenim des de fa anys i per fi es durà a terme després de nombroses gestions amb l’administració provincial. En esta fase s’executarà un tram de quatre kilòmetres compresos entre el Regaixo i el mas de Calabarra, encara que la Diputació ja està estudiant i elaborant el projecte amb el qual es pretén concloure el condicionament de tota la carretera”.

Precisament en eixa fase s’inclourà l’eliminació d’una perillosa corba que es troba en un dels accessos a Cortitxelles.

Fortaña destaca la importància d’esta actuació “doncs es tracta d’una carretera que suporta molt de trànsit habitualment i que a més de comptar amb un gran nombre d’accessos directes de característiques molt heterogènies, amb condicions de difícil visibilitat, tampoc disposa d’un voral suficient per a conduir amb seguretat”.

L’actuació, que inclou l’ampliació de la plataforma, manté el traçat original en quasi tota la seua longitud, excepte el tram d’encreuament sobre el barranc Antonia on està prevista una millora de traçat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*