La Societat Unió Musical de Iàtova suspèn la celebració i concerts de les festes en honor a Santa Cecília per la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

La Junta Directiva de la Societat Unió Musical de Iàtova ha pres la decisió de suspendre la celebració de les tradicionals festes en honor a Santa Cecília. En el seu lloc, els músics preparen, al costat del seu director Àngel Crespo, un concert per a la segona setmana de desembre en el qual interpretar diverses obres per grups instrumentals.

Components de la Junta ens traslladen que la seva decisió es fonamenta en la impossibilitat de dur a terme unes celebracions semblants a les que per aquestes dates tenen lloc cada any. “Si amb les actuals mesures de distanciament, higiene i seguretat no podem reunir-nos a dinar, sopar o compartir uns dies de germanor entre socis i músics, no té sentit que tractem de fer festes de cap tipus”, apunten. “Tampoc seria just per als 7 nous músics i les seves famílies una incorporació a la banda sense els seus cercaviles, trobades i activitats pròpies de Santa Cecília, de manera que esperarem fins que, més endavant, tot pugui tornar a fer-se amb la major normalitat possible”, concloïen des de la Junta Directiva de la Societat.

Mentrestant, l’activitat de la seua Escola de Música Mestre Barceló, que aquest curs commemoraria el seu XXV aniversari, continua a cavall entre l’Auditori de la Mancomunitat i la Casa de la Cultura de Yátova, a l’espera de la conclusió de les obres de reforma i instal·lació de l’ascensor al Local Social.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*