“Exil·li Il·lustrat”, una exposició per a educar en valors, a Alboraig

Post també disponible en: Castellano

L’exposició, emmarcada en la programació #VeraneoEnAlborache, estarà de l’11 al 19 d’agost en el bar de la SIM La Primitiva d’Alborache

Alborache acull de l’11 a el 19 d’agost l’exposició itinerant Exil·li il·lustrat, de el programa M’importa. Educació en valors de l’IVAJ. L’exposició estarà ubicada al bar de la Societat Musical.

Exil·li il·lustrat és una galeria d’il·lustracions de 36 persones que van haver de marxar a l’exili, en representació de les més de 500.000 que van haver de marxar d’Espanya després de la Guerra Civil.

Les peces han estat realitzades per il·lustradors i il·lustradores de diferents estils, com una forma més de connectar amb les generacions més joves i transmetre els valors de la memòria democràtica i les conseqüències dels conflictes armats en la vida de les persones.

L’exposició, que es podrà visitar de 20:00 a 21:30 al bar de la Societat Musical, convida a reflexionar sobre la intolerància i sobre les situacions que empenyen a les persones a fugir del seu país per salvar les seues vides.

El regidor de Joventut, Jordi Manrique, destaca la importància d’ “utilitzar elements propers als i les joves, com la il·lustració, per explicar-los històries que els facen reflexionar sobre l’impacte de la intolerància en la vida de les persones. Lamentablement, encara hui dia, milers de persones han de exiliar-se a tot el món, i no podem oblidar-nos d’elles “.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*