Exposicions, més tallers per a tots i club de lectura fixen l’agenda cultura d’aquesta finalitat de setmana a Buñol

Post també disponible en: Castellano

A més dels concerts per Santa Cecilia del CIM L’Harmònica de Buñol i les obres de teatre pel Dia Internacional de la Violència de Gènere, aquest cap de setmana continuen els tallers per a tots dins del Cicle d’Art Tardor a Pinzellades, sense oblidar les exposicions de fotografia que s’inauguren demà divendres i un club de lectura a la Biblioteca.

La cultura torna a ser protagonista a Buñol aquest cap de setmana. La plataforma Salvem Farrajón inaugura aquest divendres a les 18.30h a la Sala Raga del Molino Galà una exposició fotogràfica que pot visitar-se fins al 18 de desembre de dilluns a divendres en horari de biblioteca i dissabtes i diumenges d’11 a 14h. Aquesta exposició rep el nom de “Defensant els paratges de Buñol”. L’objectiu és donar a conéixer un dels patrimonis naturals més bells de Buñol com és la partida de Farrajón, que ja ha rebut ofertes per a instal·lar un macroparc fotovoltáico en la zona. També es desenvoluparà en aquest acte una xarrada sobre Comunitats Energètiques. 

També a la Sala El Oscurico del Castell de Buñol s’inaugura una altra exposició, a càrrec d’artistes locals aquest dissabte a les 12h. Es diu “Resiliència” per la capacitat d’adaptació que en aquests temps de pandèmia ha tingut el món de la cultura, i els artistes en particular. Les obres que poden veure’s en aquesta exposició han sigut creades entre 2020 i 2021. Però a causa del gran nombre d’obres i d’artistes locals es preveu que puga haver-hi una altra exposició en un futur: “Resiliència II”. Pot visitar-se fins al 19 de desembre. Des de l’Ajuntament de Buñol volen mostrar el seu més profund agraïment a tots els artistes que estan col·laborant desinteressadament en aquesta exposició. 

A més, també es procedirà en aquesta inauguració al lliurament de premis del Concurs de Fotografia del Barri Sant Rafael de Buñol. Ja es van fer públics els tres primers premis, però no se’ls va fer lliurament del premi als guardonats. Ara se’ls farà lliurament i també es donarà a conéixer el Premi del Público. 

Juan Luis Pallás, coordinador del cicle d’art Tardor a Pinzellades,  també recorda que continuen els tallers. En aquesta ocasió és torn per al de Lettering, el dissabte de 10 a 14h a la Sala Raga, a càrrec de Lucía Morán. Ja estan totes les places cobertes, “però encara queden per al d’Aquarel·la Creativa que es realitzarà el 4 de desembre per a xiquets al matí i per a joves i adults a la vesprada. Serà impartit per Maider Soraru”.

“Tots els tallers que s’han organitzat al llarg d’aquest mes de novembre han sigut tot un èxit, des del de reciclatge fins al de ceràmica i ara el de Lettering, que han comptat amb les places cobertes pràcticament sense promocionar-los des del moment en el qual traiem la cartelleria”, va manifestar Pallás. 

Finalment, demà divendres 26 a les 19h un nou club de lectura a la Biblioteca Pública Municipal Cronista Fernando Galarza de Buñol sobre l’obra de Juan Marsé, “Cues de sargantana”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*