El programa Clasytodo de Ràdio Bunyol TV torna a estar dedicat a una societat musical, en aquesta ocasió a la Lira de Cheste

Post també disponible en: Castellano

Al capdavant del programa, que es realitzarà aquest divendres 26 de 20 a 21h en Ràdio Buñol TV, el seu presentador, Paco Carrascosa, comptarà amb la presència de l’alcalde de Cheste, el president de l’Associació Musical La Lira, el seu mestre director al telèfon i la directora de la Coral Cantábile i del Cor de xiquets de la seua escola de música. 
Aquesta vesprada, de 20 a 21h en Ràdio Buñol TV, dins del programa Clasytodo torna a realitzar-se un especial a una de les nombroses societats musicals que hi ha a la nostra comarca. Hui divendres 26 de novembre reten homenatge a l’Associació Musical La Lira de Cheste. Per a això, el seu presentador, Paco Carrascosa, comptarà en l’estudi amb la presència de José Morell, alcalde de Cheste; Gerardo Pérez, president de la junta directiva d’aquesta societat musical; Javier Enguídanos, mestre director de la seua Banda Simfònica al telèfon; i Marta Mármol, directora de la Coral Cantábile i del Cor de xiquets de la seua escola de música. 
El programa arrancarà recordant la importància de la música i de la cultura a Cheste, ja que enguany aquesta societat musical compleix 135 anys, i sempre ha estat molt bolcada en l’organització d’actes de tota mena en col·laboració amb l’Ajuntament. D’això, de la importància d’aquesta societat en un poble bolcat amb la música i la cultura parlarà el seu Alcalde, José Morell. També al telèfon estarà el president d’aquesta societat musical, qui comentarà el seu pas per aquesta societat, la seua actual implicació al poble i com han estat vivint aquests temps de pandèmia. Després d’ell, serà el torn de la directora de la Coral Cantábile i del Cor de xiquets de l’Escola de Música de l’Associació Musical La Lira de Cheste. Es tracta d’una agrupació que compta amb enorme importància entre la població i els xiquets, alguna cosa que destaca ja que moltes altres poblacions pròximes no tenen corals ni cors tan arrelats en les seues gents. I finalment, el director de la seua Banda Simfònica conversarà sobre el seu pas per aquesta societat musical i el talent de tots els seus músics. 
En definitiva, una hora de programa especial dedicat a l’Associació Musical La Lira de Cheste, escoltant algunes de les seues obres i xarrant amb els protagonistes actuals que configuren la realitat d’aquesta associació musical i de tot un poble, bolcat a la seua música i els seus músics. 
En els pròxims programes el seu presentador, Paco Carrascosa, xarrarà de la Societat Musical Santa Cecilia de Macastre el pròxim 17 de desembre, i ja el 7 de gener, el Centre Instructiu Musical Santa Cecilia de Yátova. Dues grans societats musicals de la comarca, i de tot el panorama musical bandístico de la Comunitat Valenciana, fidel reflex de la importància de les nostres bandes i les nostres societats en cadascun dels municipis que integren La Foia de Buñol-Chiva. 
Des de la regidoria de Comunicació, el seu responsable, Manuel Sierra, es mostra il·lusionat amb aquest humil projecte, que recull el més fort llaç d’unió entre els pobles de la Foia com és la música i agraeix el càlid acolliment que està tenint per part de les diferents societats artístiques i ajuntaments, aquest homenatge radiofònic a les nostres bandes, on es repassa tota la seua història i els projectes de futur d’aquestes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*