Mor un escalador a Millars mentre practicava ràpel

Post també disponible en: Castellano

El Consorci de Bombers de València s’hi ha mobilitzat hui a les 14: 27 hores al rescat d’un home que s’hi havia accidentat mentre feia ràpel a una zona rural de la localitat de Millares (València).

Fins allí el Consorci ha mobilitzat un dispositiu amb el seu Grup de Rescat en Altura, GERA, coordinador forestal i una brigada del Consorci, així com bombers forestals de GVA-Sgise i un helicòpter de rescat de Generalitat. 

A l’arribada s’hi ha comprovat que l’home havia patit una caiguda, quedant penjant d’una corda a la mateixa paret on estava fent ràpel, resultant inconscient. Per este motiu i a causa del difícil accés la seua extracció s’hi ha hagut de realitzar via aèria mitjançant grup de rescat GERA i helicòpter de rescat. L’han traslladat  fins al punt on esperaven els mitjans sanitaris, qui finalment han confirmat la seua mort.  Cal destacar que el GREIM de la Guardia Civil s’hi ha encarregat de descendir via terrestre a un dels acompanyants de l’accidentat, que encara es trobava a la zona dels fets.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*