Farinós serà el nou director esportiu del CD Bunyol per a la pròxima temporada

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Bunyol pensa ja en la pròxima temporada, la planificació de la qual iniciarà tan prompte com finalitze la fase final d’ascens a Tercera Divisió, que continua aquest dimarts amb el transcendental partit entre el club blanc i la UD Vall d’Uixó en el vell Beltrán Báguena a les 20,00 hores.

Així doncs, des del CD Buñol han informat que José Farinós presa el comandament de la direcció esportiva del club, “després de dos anys de treball al capdavant de la coordinació del Futbol Base”.

“L’excel·lent treball realitzat durant aquests dos anys avala la decisió adoptada per la junta directiva. Farinós és un home de futbol que porta tota la seua vida lligat al nostre esport. Com a jugador té una àmplia experiència tant en tercera divisió (Sueca torrent Xàbia Alaquàs Xàtiva i Pego), com a preferent (Sueca, torrent, Xàbia, Pego i Cracks). I com a entrenador de futbol base va passar pràcticament per totes les categories inferiors del CD a Sant Marcelino, que es va convertir en el màxim responsable de la pedrera d’aquest club durant huit anys, després dels quals es va incorporar al C de Buñol aconseguint, al capdavant de la coordinació de l’escola de futbol base, entre altres, els ascensos del juvenil i infantil A a les categories de Regional Preferent”, han explicat fonts del club, des d’on han afegit que des de “el club estem segurs que continuarem collint molts èxits junts”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*