L’Ajuntament de Bunyol llança concursos en xarxes socials per a les paelles, gaspatxo i mojete 2020

Post també disponible en: Castellano

Com ja sabem aquest any, a causa de la situació sanitària propiciada pel coronavirus, els esdeveniments festius de Bunyol han estat anul·lats i amb ells els tradicionals concursos de paelles, mojete i gaspatxos que se celebren en aquesta setmana.

No obstant això, l’Ajuntament ha volgut que aquesta setmana de fires tan atípica de “ni fires ni festes” els bunyolers segueixin amb les tradicions i participin en els esdeveniments gastronòmics de manera diferent

Per això, l’Ajuntament ha llançat tres concursos online, un per a cada esdeveniment, que se celebrarà a través de les xarxes socials.

Per participar els usuaris hauran de pujar una foto a Facebook o Instagram amb el Hashtag #PaellasBuñol2020 per a les paelles, #mojetebuñol2020 per al mojete i #gazpachobuñol2020 per al gaspatxo. Les fotos es podran anar pujant a les xarxes socials anteriorment citades al llarg de la setmana i el termini finalitzarà el mateix dia en què s’hagueran celebrat aquests actes. És a dir, per a les paelles el termini finalitza el dilluns 24 d’agost a les 23:59, el del mojete el dijous 27 a les 23:59 i el del gaspatxo divendres 28 a les 23:59. La millor foto de cada modalitat guanyarà 200 € per consumir en comerços de la localitat, ajudant així a l’economia local que patirà un dur pal aquestes festes.

“Aquest any toca gaudir dels esdeveniments gastronòmics d’una altra manera, les xarxes socials substituiran la recta de l’Planell, a la plaça de la vila i de l’avinguda de l’institut; i la fotografia i la creativitat a la bona mà dels i les cuineres. Sens dubte no serà el mateix, però Que la pandèmia no ens impedisca gaudir nostra tradició seguint totes les mesures de seguretat!”, han manifestat des de la regidoria de Cultura Popular que administra Rafael Pérez.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*