Fausto Castella guanya el II Open Internacional d’Escacs de Turís

Fausto Castella gana el II Open Internacional de Ajedrez de Turís.

Post també disponible en: Castellano

Fausto Castella gana el II Open Internacional de Ajedrez de Turís.

Fausto Castella, de Xeraco, va guanyar el passat diumenge 11 de setembre el II Open Internacional d’Escacs de la Vila de Turís, celebrat a la plaça Vicent Ribes del municipi i organitzat pel Club d’Escacs de la localitat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Amb mig centenar de participants de totes les edats i de diversos pobles de la comarca, l’esdeveniment començà a les 10:00h i s’allargà fins les 13:00h. A més, comptà amb la presència de l’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, de la regidora d’educació, Isabel Guaita, del regidor d’esports, Iván Picó, i de la regina de festes, Sandra Cifre, que entregà el premi al guanyador. També participà en l’entrega de trofeus el presient del club, Manuel Silvestre.

Pel que fa a la resta de premis, l’alzireny Francisco Barbero quedà subcampió, Carlos Edmundo, de Torrefiel, tercer i Adrian Costa, de Silla, quart. En referència a la resta de categories, Alfredo Peñarrubia, de Montserrat, resultà primer sub2000, el torrentí Adrian Chofre, primer sub1800, Jorge Benlloch, de Montserrat, primer a la categoria Veterà, Luis Miguel Deusa, de Alaquàs, primer a la sub18, Ximo Estellés, primer local i José Raúl Giménez, de Montserrat, primer a la categoria Vall dels Alcalans.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*