Federació obre fins dijous a les 12,00 hores les inscripcions per al play-off d’ascens a Tercera Divisió

Post també disponible en: Castellano

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha obert les inscripcions per jugar el playoff d’ascens a Tercera Divisió i recorda que tenen dret a inscriure els primers, segons i tercers classificats de la Regional Preferent.

Aquests equips són el CD Benicarló, CD Borriana, CE Castelló B, CD Bunyol, Torrent CF, CE Sant Marcel·lí, UD Castelllonense, Muro CF, CF UE Tavernes de la Valldigna, la Vila Joiosa CF, CFI Alacant i UD Rayo Ibense.

El termini d’inscripció està ja obert fins al proper dijous 25 de juny a les 12,00 hores. En cas que un club amb dret a inscriure opti per no fer-ho la seva plaça no serà ocupada per cap altre club.

Aquesta promoció d’ascens es regula segons la circular nº40, en la qual s’estableixen els paràmetres esportius. En aquesta circular es determina que les eliminatòries seran a partit únic en terreny neutral i que en cas d’empat després dels noranta minuts de joc el partit es decidirà amb una tanda de llançaments des del punt de penalty.

Aquest play off és excepcional a causa de la crisi de l’Covid-19 i només es disputarà en cas de tenir el vistiplau sanitari de la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*