L’oficina de turisme de Bunyol obri les seues portes esta setmana

Post també disponible en: Castellano

L’oficina de turisme de Bunyol ha oberts les seues portes esta setmana, per a tornar a oferir tota la informació turística als seus visitants.

Esta ha implementat per a la seua obertura totes les mesures de seguretat corresponents. Per això, només es podrà accedir d’un en un i amb màscara. En el cas de grups o famílies només podrà entrar un dels membres i sempre tenint preferència embarassades o persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, s’han marcat en el sòl uns punts per a respectar les mesures de distanciament de metre i mig de seguretat. A més, la posada en marxa de l’oficina virtual permet a aquells que volen informació obtindre directament en el seu mòbil.

L’oficina obri ara en esta fase 3 quan el desplaçament entre províncies està permés i el sector turístic d’interior comença a funcionar amb relativa normalitat, també junt amb l’oficina s’han posat en marxa les activitats turístiques de Buñol, impulsades per la regidoria de turisme que comencen a tindre ja les seues primeres reserves després del confinament.

El seu horari serà de dimecres a divendres de 9 a 13h i dissabtes i diumenges de 9,30h a 13h i romandrà oberta tots els mesos d’estiu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*