Fernando Navarro: “Cortes de Pallàs té cura dels seus majors perquè cap d’ells es pugua sentir abandonat”

ue

Fernando Navarro (PSOE), Cortes de Pallás.
Fernando Navarro, Cortes de Pallás.

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Cortes de Pallàs, Fernando Navarro, ha recalcat que l’Ajuntament que ell presideix “no va deixar ningú abandonat a la seva sort aquests dies de crisi, i molt especialment als més grans, que són els que més ens necessiten aquests dies de alarma sanitària “.

Fernando Navarro ha fet aquestes afirmacions després de conèixer que en algunes localitats “dels bombers s’han vist obligats a obrir les portes de persones que havien mort soles a casa seua”.

L’alcalde ha estat categòric a l’afirmar que això “a Cortes de Pallàs no passarà”, ja que Fernando Navarro ha subratllat que des de l’Ajuntament de Cortes de Pallars “es gestiona perquè ningú pugui passar-li això des de l’àrea de Serveis Socials” .

La primera autoritat local ha volgut “recalcar la preocupació de l’Ajuntament que és la d’atendre als nostres majors, atès que és la població de més risc davant la malaltia que ens ataca a l’actualitat. Per això els Serveis Socials s’estan potenciats aquests dies i es fa un seguiment diari de tots els usuaris que tenim al terme, tant per la treballadora social com per la regidora de l’àrea, Pilar Navarro “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*