Finalitzat el període de licitació del Pla Director del Castell de Bunyol

Una perspectiva aérea del castillo de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Rafael Pérez, regidor d’Urbanisme, Obres i Patrimoni de l’Ajuntament de Buñol, ha confirmat que a partir de setembre es començarà la redacció d’este pla, que permetrà escometre inversions en este bell enclavament turístic del municipi

Rafael Pérez, regidor d’Urbanisme, Obres i Patrimoni, s’ha mostrat molt satisfet i esperançat a poder anunciar que des de la setmana passada ja està finalitzat el procés de licitació de el Pla Director de l’Castell de Bunyol. Després de gairebé un any de tràmits, que s’han vist alentits per la pandèmia pel Covid-19, l’estudi d’arquitectura encarregat d’aquest pla director és Estudi Arqu, dirigit per Mar Fernández.

Des d’aquesta setmana s’està treballant en la recuperació de bibliografia i estudis relacionats amb el Castell de Bunyol per a poder iniciar la redacció d’aquest pla a principis de setembre. L’edil buñolense ha confirmat que un cop estiga finalitzat aquest pla director i aprovat, “s’haurà ja feta una programació en el temps que, sense importar el regidor delegat d’obres o patrimoni, o de l’equip de govern que estiga a l’capdavant d’aquest Ajuntament, permetrà traçar un pla de treball eficient i que millori les seues instal·lacions per als pròxims 40 o 50 anys”. Per això, Pérez entén que després de l’aprovació d’aquest pla director, “el Castell de Bunyol podrà patir tots els canvis que des d’aquest equip de govern porten intentant i que fins ara no podien per no comptar amb aquest pla”.

El responsable d’aquesta àrea a l’Ajuntament de Bunyol, Rafael Pérez, ha conclòs dient que després de l’aprovació d’aquest pla director es podrà dur a terme inversions i actuacions previstes sense risc a perdre cap subvenció.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*