Fotogaleria: així ha finalitzat la primera etapa a Yátova de la Volta Ciclista a la Província de València (Elit / Sub-23)

Post també disponible en: Castellano

El català Àlex Martín va pujar a podi provisional de la Volta a la Província de València després d’imposar-se, en solitari, en una difícil primera etapa per l’exigència i la dificultat d’un circuit de amb ascens i descens de el Riu Juanes a més que els corredors devien completar cinc voltes a Yátova.

Àlex es va defensar bé davant la reacció de el grup principal i va encarar els últims cinc quilòmetres amb uns 40 segons d’avantatge sobre un grup molt reduït de què van sortir diversos ciclistes. Martín finalment s’imposava amb 9 segons de marge sobre l’uruguaià Mauricio Moreira (Rias Baixas), 17 sobre Josuè Gómez i 22 sobre aquest primer grup perseguidor. Martín a més lidera la classificació de la regularitat i la de millor sub-23, mentre que el Kometa-Xstra Cycling Team mana provisionalment per equips.

Així va transcórrer la primera etapa d’aquesta cursa amb sortida a València i arribada a Yátova, en què veïns i visitants de totes les edats van rebre als esportistes en els carrers per viure la festa de l’esport.
El veí de Yátova, Asier Hernández, en el seu primer any a la categoria, va protagonitzar l’entrada de l’escamot al seu poble tirant del grup i rebent l’ànim i l’afecte de tota l’afició.

Asier competeix en l’equip de la Penya Ciclista Benicàssim i és una de les seues promeses per als propers anys. Fa tan sols dos que està en la competició d’alt nivell i porta molt bé la vida d’esportista: disciplina, alimentació, descans i els valors de l’esport ocupen el seu dia a dia.

Tant des de l’entitat organitzadora com des de les institucions públiques s’han primat la responsabilitat, la normes sanitàries i la recuperació gradual de les competicions esportives. També els sempre positius efectes sobre el comerç i els serveis locals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*