L’Ajuntament de Xest contracta personal a través de la subvenció del programa EMCORP

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ha rebut una subvenció de 28.898,37 euros del programa EMCORP 2020 de Laboratori, una iniciativa destinada a la contractació de persones desocupades de al menys 30 anys d’edat, en col·laboració amb les corporacions locals.

Segons ha informat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro, l’ajuda va permetre la contractació de dues persones durant sis mesos a jornada completa, que formaran part de la brigada d’obres i serveis municipals.

“Aquestes dues persones formaran part de la brigada d’obres i serveis municipals i la seua incorporació està prevista per al mes d’octubre, després que Labora faça la selecció de personal que complix els requisits per cobrir els llocs que ha sol·licitat l’Ajuntament”, ha explicat Guijarro. “Aquests ajuts afavorixen la disminució dels nínxols d’atur que s’han vist incrementats arran de la pandèmia. A banda, durant aquest 2020 tenim la intenció de fer convocatòries d’ocupació pública, ja que s’han produït algunes vacants per jubilació. La nostra idea és que aquestes convocatòries portin incorporades borses de treball perquè les persones que no aconseguixen la plaça queden inscrites per fer substitucions o cobrir baixes, agilitzant així els tràmits”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*