Fotogalería: Amb la presentació de Clara Burriel Blanco comencen les festes a Yátova

La Musa, Clara Burriel, i la seua Cort d'Honor.
La Musa, Clara Burriel, i la seua Cort d'Honor.
La Musa, Clara Burriel, i la seua Cort d'Honor.
La Musa, Clara Burriel, i la seua Cort d’Honor.

Yátova ha donat començament a les seues Festes d’Agost amb tot tipus d’activitats lúdiques, començant per la tradicional pintura de carrers. El carrer Major, plasma postals de distints llocs turístics de Yátova, declarat municipi turístic que per la Generalitat Valenciana.

Dissabte passat va tindre lloc la presentació de la nova Musa de la Música del CIM Santa Cecília de Yátova, Clara Burriel Blanco, a qui la Musa 2016, Saray Ferrando Bareses, va imposar la banda i la corona que l’acrediten com a màxima representant de la societat, acompanyada pel seu Tall d’Honor: Diego Criat Rodriguez, Jordi Pérez Cervera, Roberto Sanchez Jabaloyas i Jorge Lluna Cervera. La nova Musa va ser rebuda amb una cerimònia molt novaiorquesa, Tiffanys CIM i va comptar amb la presència de les autoritats municipals, i les Padrines de la Bandera de la Santa Cecília, Rosa Martínez Ballester i Vicenta Sánchez Herrero.

En la vesprada del diumenge la Musa i la seua Cort d’Honor van ser rebudes per l’alcalde, Miguel Tórtora, el regidor de Festes, Álvaro Morán, y la corporació municipal en la sala d’actes de l’ajuntament de la localitat, on va ser l’encarregada de donar a tot el poble el pregó de festes 2018. El dilluns l’homenatge a Josefa Tórtola va culminar amb el sopar per a jubilats i pensionistes.

Fotos: Dani Vicente

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*