Fotogalería: Candela Padilla és ja la Fallera Major de la Falla Reis Catòlics i Adjacents de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El teatre Montecarlo de Bunyol ha acollit aquest dissabte l’acte de presentació de la Fallera Major de la comissió Reis Catòlics i Adjacents per a l’exercici 2023, Candela Padilla, que va ser rebuda per la fallera sortint, Laura Gallego, i la presidenta de la comissió, María Eugenia González. L’acte d’exaltació va ser presentat per Esther Espert i Silvia Sáez. 

La presentació va donar principi amb la rebuda de les integrants de la Cort d’Honor que a poc a poc van anar omplint l’escenari del Montecarlo. Després de mostrar un escenari replet de falleres i fallers va arribar el torn d’imposar  la banda a Candela Padillaque molt il·lusionada es va dirigir a l’escenari on va ser rebuda amb nombroses mostres d’afecte per la presidenta de la comissió, María Eugenia, i Laura qui li va imposar la banda com a Fallera Major 2023 i es va acomiadar amb un emotiu discurs ja que ha representat a la seua comissió durant tres exercicis pel fet que en 2020, any que Reis Catòlics celebrava el seu 50 Aniversari, i 2021 no va poder exercir per les dures restriccions de la pandèmia. 

L’aplaudiment del públic a la comissió Reis Catòlics és la major mostra d’afecte i reconeixement als qui gaudiran d’unes festes plenes i carregades d’il·lusió i grans emocions després d’uns anys tan difícils.

La cita va ser seguida en primera persona per l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, junt Indelecio Zanón, president de la Junta Local; el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez; i la Reina de les Festes, Regina Martínez; les representants de les societats musicals, de les falles de Bunyol i de les comissions falleres amigues.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*