Fotogalería: El musical “Hui no em puc alçar”, de l’associació teatral local Al Compàs, plena el Liceu de Xest

Post també disponible en: Castellano

El passat cap de setmana el grup de teatre local Al Compàs va representar l’obra musical Hui no em puc alçar, amb dues passes en el Teatre Liceu, el dissabte 3 de desembre i el diumenge dia 4. L’actuació estava emmarcada en el programa de la XXV Mostra de Teatre No Professional de Xest i va omplir el pati de butaques del Liceu, emportant-se l’ovació del públic en les dues funcions.
“Al Compàs musicals naix fa 5 anys, de la mà de José Manuel Royo Heredia, professor de música del Col·legi San José de la Muntanya, al costat de 4 dels seus exalumnes, amb la intenció de transmetre la passió pel teatre musical. L’agrupació està integrada per 25 joves d’edats compreses entre 16 i 29 anys, procedents de localitats com Xest, Xiva, Torís i València”, introduïa Mª Ángeles Llorente, regidora de Cultura. “Durant aquest últim any i mig, la Companyia s’ha vist immersa en el muntatge del musical que aquesta vesprada tindrem el plaer de gaudir. Un musical produït i desenvolupat per Nacho Cano, basat en les cançons de Mecano i amb David Serrano com a guionista del llibret”.
La Mostra de Teatre No Professional de Xest tindrà una última representació dissabte que ve, 10 de desembre, amb un altre musical, Shala Kabula, que repeteix a Xest després de l’èxit collit en la passada edició de la Mostra. El diumenge, 11 de desembre, a les 19.00 es clausurarà la XXV edició d’aquest esdeveniment cultural d’àmbit nacional amb una gala conduïda per la companyia Cashalada. Durant l’acte es projectarà el documental Xest, terra de teatre, on es narra l’activitat teatral de Xest durant els últims 25 anys, posant en valor la pervivència de la Mostra de Teatre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*