Fotogaleria: El sopar de les Misses de La Armónica preludia la presentació de les Misses i Representant 2019

El sopar de les Misses que té lloc als Jardins de La Armónica.
El sopar de les Misses que té lloc als Jardins de La Armónica.

Post també disponible en: Castellano

S’acosta una de les dates més esperades i emotives per al CIM La Armónica i és que el proper dissabte 3 d’agost tindrà lloc la presentació i exaltació de les Misses i Representant de El Litro.

Una nota que marca l’arribada d’aquest esdeveniment és el sopar de les Misses que té lloc als Jardins de La Armónica. El principal motiu per dur a terme aquesta vetllada és la trobada entre les Misses i Representant que van a començar el seu regnat amb les que els cedeixen el tron, sempre acompanyades dels seus familiars. Així doncs, les Misses i Representant de 2018, Rosana Ferrer Guerra, Alejandra Hernández Carrión i Airam Rehues Font passen la seva testimoni a les Misses i Representant de 2019, Esther Furriol Ochea, Gemma Clemente Agustina i Paula Ramón Martínez.

A aquest sopar també hi van assistir els presentadors que s’encarregaran de guiar la presentació, Laura Carrascosa i Mario Gascó. La presidenta de La Armónica, Rosario Pardo, també va acompanyar els assistents a aquest sopar.

En resum, un sopar repleta de trobades, confessions i consells, preses de contacte i confraternització entre les dones que han portat durant 2018 la bandera de La Armónica i les que ho faran durant 2019.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*