Fotogalería: L’esdeveniment CrossVid s’estrena amb èxit en la 50 Festa de la Verema

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 30 de setembre, es va celebrar la primera edició de la competició lúdica CrossVid, en el marc del programa d’actes de la L Festa de la Verema. El carrer Antonio Machado, plena d’ambient, va ser l’escenari d’aquest concurs de CrossFit per quadrilles organitzat des de la Regidoria d’Esports en col·laboració amb l’empresa SkullCrossFit, que va comptar amb proves com espentar rodes de tractor o alçar cabassos de raïm.

“L’esport és fonamental per a nosaltres, per això pensem que calia apostar per fer un esdeveniment esportiu fix durant les festes; com el CrossFit és una disciplina que està molt de moda ara, decidim emular una de les tantes competicions que s’organitzen a València, però a nivell local, i el resultat ha sigut molt bo, no esperàvem tanta participació; els gimnasos s’han involucrat molt formant equips, de fet vam haver de tancar inscripcions abans d’hora”, explicava el regidor d’Esports, Adrián Tarín. 

En la competició van participar dotze quadrilles de cinc persones cadascuna, dividides en les categories de principiant, intermèdia i avançada. La prova es va desenvolupar en tres blocs d’exercicis o WODs (Work Of the Day), tal com es coneixen en l’argot del CrossFit, en els quals participaven quatre quadrilles alhora fent tres tipus diferents d’exercicis. Després dels dos primers blocs, l’organització va fer una primera classificació per a després passar a la fase final, sent les quadrilles guanyadores de la categoria intermèdia Els pengeu-vos, en primer lloc; Colla Capaso, en segon, i Els experts, en tercer. En la categoria avançada, la quadrilla guanyadora va ser For Quality, seguida de Unbroken i A plorar a la llorería. 

Lliurament de premis

L’alcalde, José Morell, i la reina de la Verema, Ángela Morell Toledà, van ser els encarregats de fer el lliurament de premis. Els equips guanyadors van rebre un bo de 5 classes en el centre SkullCrossFit de Xiva i un pernil; els que van quedar en segon lloc, el mateix bo i pizza en Pizza Mario; i els tercers, un descompte del 20% en les tarifes del box de l’escola. A més, tots les persones participants van rebre un bo de 5 dies de CrossFit de prova en aquest mateix centre; així com samarretes personalitzades amb el nom de la seua quadrilla, per part de l’Ajuntament.

L’esdeveniment també va comptar amb el patrocine del Celler Xest Agrària, que va oferir els cabassos de raïm en una de les proves. Durant el seu desenvolupament va haver-hi música de dj en directe i avituallament amb beguda i fruita, així com una àgape final amb brioixeria i pastissos.

“Agraïsc la seua implicació a les quadrilles, per l’esforç i pel divertit que ho han fet i, per descomptat, tinc un especial agraïment també per a Omar Rodríguez, CEO de l’escola SkullCrossFit, pel seu paper en l’organització de l’esdeveniment”, destacava Tarín.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*