L’Ajuntament de Requena considera “un èxit” l’inici  del curs escolar a Requena

Post també disponible en: Castellano

Després d’uns dies des de l’inici del curs escolar 2023-2024 a Requena, “és moment de fer un balanç positiu en escoles infantils, col·legis i instituts, Centre de Formació de Persones Adultes i de l’Escola de Viticultura i Enologia de la localitat” expliquen des del consistori.

Des de l’Ajuntament fa aquesta valoració dels centres: A les escoles infantils, el procés d’admissió ha deixat només una plaça disponible en la Glorieta i set en Zorita, totes destinades a xiquets nascuts en 2021. Quant als xiquets nascuts en 2022, totes les places estan completes amb una llista d’espera.

En l’àmbit dels col·legis, durant juliol i agost es van dur a terme les comissions d’escolarització i es van atendre sol·licituds fora de termini, especialment de famílies procedents d’altres comunitats autònomes i d’altres països, destacant l’arribada d’estudiants del Marroc i Colòmbia.

En el Centre de Formació de Persones Adultes Antiga Escola Zorita es va començar amb normalitat el dilluns 18 de setembre i els tallers que gestiona i organitza l’Associació d’Alumnes del CFPA Requena començaran a impartir-se en el dia de hui. No obstant això, la matrícula s’amplia fins al 31 de gener per a tots els ensenyaments, si hi ha vacants disponibles, i en el cicle I (Alfabetització i Neolectores) fins al 30 d’abril de 2024. 

Finalment, a l’Escola de Viticultura i Enologia, el curs ha començat, després d’un ardu treball, amb la novetat de la reobertura de la residència, on podran allotjar-se els alumnes que el necessiten. 

D’altra banda el curs s’ha iniciat sense novetats, més enllà que encara no s’ha tancat la matrícula i continua incorporant-se alumnat.

Dins de la filosofia de treball, els alumnes de vins han iniciat el curs amb la verema i primeres elaboracions.

L’alumnat de forestals ha tingut la seua primera presa de contacte amb la finca, que és on aprendran practicant.

Durant els últims mesos, s’han celebrat reunions d’agenda educativa amb les AMPAS i el consell escolar per a garantir que tot estiga llest per a un reeixit any acadèmic. A més, s’ha anunciat que s’està treballant en la VI edició dels premis “Requena Estudia” .
Des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Requena, es fa una crida a tots els estudiants a esforçar-se per aconseguir l’excel·lència acadèmica i a reflectir l’estudi i el treball dedicat en els seus assoliments educatius. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*