Fotogalería: Els col·legis de Xest es donen cita en el Teatre Liceu per al Concert Didàctic d’inici de curs

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí el teatre Liceu ha acollit el Concert Didàctic d’inici de curs per als centres escolars, a càrrec de l’Associació Musical La Lira. Més de 400 alumnes i alumnes dels quatre col·legis del municipi s’han donat cita en dos torns per a conéixer de prop els instruments i el que és una agrupació musical.
“El concert de hui ha sigut una meravella, als xiquetes i xiquetes els ha encantat; agraïsc a l’associació musical i, en aquest cas, a la banda juvenil, l’esforç per a realitzar aquesta activitat, així com la col·laboració de Faràndula teatre”, ha destacat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “És un orgull i un privilegi comptar amb activitats com aquesta, amb un caràcter pedagògic, que contribueixen al fet que l’alumnat aprenga a valorar la música i a gaudir-la”.
El concert donava principi amb la presentació de tots els instruments que formen l’agrupació, des de les flautes fins a la percussió. Tot seguit, La banda juvenil, dirigida per Gustavo López Aceituno, ha interpretat diversos temes entre els quals s’ha inclòs Petra i el Llop, una versió del clàssic Pedro i el Llop, en la dramatització del qual ha col·laborat de Faràndula teatre. A més, com és habitual, s’ha donat l’oportunitat a l’alumnat assistent de dirigir a l’agrupació durant la interpretació del pasdoble El gat muntés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*