Fotogalería: finalitza l’Escola d’Estiu de Xest 2023

Post també disponible en: Castellano

Després de quatre setmanes d’intensa activitat, les 264 xiquetes i xiquets d’Infantil i Primària que han participat en l’Escola d’Estiu 2023, realitzada en els CEIP Vicente Blasco Ibáñez i Ana Lluch, s’han acomiadat de les seues monitores i monitors aquest migdia gaudint d’una festa de disfresses i balls.

L’Escola d’Estiu 2023, organitzada per la regidoria d’Educació i gestionada per l’empresa local Tempssport, es presentava sota el títol Educar el cor per a educar la ment i ha comptat amb una programació d’activitats variades en les quals s’han potenciat des de les habilitats cognitives fins a les artístiques, motrius i d’expressió. “El concurs de Masterchef Júnior, els tallers sensorials, la gran kermés i els jocs preesportius estan entre les dinàmiques favorites de l’alumnat; també hem celebrat les mítiques Olimpíades d’estiu, ja que sempre els agrada posar en pràctica les seues habilitats motrius i coincidir en un mateix espai esportiu amb els amics i amigues que estan assistint a l’escola en l’altre centre educatiu”, ha destacat Alba Doménech, coordinadora de l’escola. “L’equip de monitors i la planificació didàctica són fonamentals perquè el desenvolupament d’aquesta activitat siga satisfactori i l’alumnat vinga motivat al col·legi, i així ha sigut”.

“L’escola d’estiu ha sigut un èxit total de participació i em consta que les xiquetes i els xiquets ho han passat genial i han aprés molt, malgrat les altes temperatures”, ha apuntat la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Agraïsc la col·laboració de les directores, que cedeixen les seues instal·lacions per a realitzar aquesta activitat, el treball de l’empresa organitzadora i dels monitors i les monitores i la confiança de les famílies”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*