Fotogaleria: La Coral de “El Litre” participa a la VI Festival de corals “Cançons a la mar” a Tavernes de la Valldigna

El domingo 4 de agosto la Coral Polifónica de La Armónica participó en el VI Festival de corals “Cançons a la mar” que tuvo lugar en Tavernes de la Valldigna
El domingo 4 de agosto la Coral Polifónica de La Armónica participó en el VI Festival de corals “Cançons a la mar” que tuvo lugar en Tavernes de la Valldigna

Post també disponible en: Castellano

El primer acte com Misses i Representant de la amònica d’Esther, Gemma i Paula no es va fer esperar. El diumenge 4 d’agost la Coral Polifònica de L’Harmònica, dirigida per José CarrascosaNavarro, va participar al VI Festival de corals “Cançons a la mar” que va tenir lloc a Tavernes de la Valldigna a les 20.30 hores al parc del Llac de la Goleta .

En aquest festival, a més de la Coral de L’Harmònica van participar al Nou Orfeó d’Ontinyent, la Coral Santa Cecília d’Oliva i, com a amfitriona, la Coral Marinyén de Tavernes.

José Carrascosa va preparar un programa amb cançons que no van passar desapercebudes a cap de losasistentes. En primer lloc, la Coral va interpretar la coneguda cançó popular valenciana “Mon pare no te nes”. A continuació, els coristes van donar veu a “Ànima, cor i vida”, d’Adrián Flors Alván. Una de les cançons més boniques i emotives va ser “Càntics” de Joan Manuel Serrat, en la qual aquest versionaal poeta Antonio Machado. Durant l’execució de la cançó, Juan Fuentes Mur, amb el seu inconfusible veu, va ser l’encarregat d’interpretar el fragment narratiu de Serrat. Per concloure amb la interpretació, la Coral va cantar “Maria la portuguesa” del cantautor Carlos Cano.

En acabar, totes les corals es van unir per interpretar una cançó conjunta, en aquest cas va ser lacanción popular “La barraca”, d’A Chover. A més, la coral amfitriona va voler obsequiar a tots lospresidentes de les corals, com és el cas de Rosario Pardo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*