Fotogalería: “Tardor a pinzellades” posa fi a octubre amb art en totes les seues facetes i continua al novembre amb tallers per a tots

El artista buñolense Álex Hernández pintó en el cementerio municipal.

Post també disponible en: Castellano

Fins al 18 de desembre Buñol es vist d’art amb Tardor a Pinzellades. Aquest cap de setmana es va realitzar el concurs de pintura ràpida, l’exposició de fotografies del Concurs del Barri Sant Rafael, i la intervenció artística realitzada per l’Associació Ganchillo Solidari, sense oblidar l’espectacular vetlada nocturna del diumenge.

El diumenge 24 es va presentar l’exposició/homenatge a Juan Manuel Aparisi al Molino Galà, d’aquesta manera, Buñol ret homenatge a un de les seues més estimats artistes.
El mateix autor se sent molt emocionat i il·lusionat amb aquest homenatge i amb aquesta exposició que és a la biblioteca municipal es pot gaudir de la seua variada producció i estarà oberta al públic des de 24 d’octubre fins al 21 de novembre, pot veure’s també en horari de biblioteca i no els caps de setmana.
Es tracta d’una exposició que recull la seua vida en tots els seus vessants i que ha visitat nombroses sales d’exposicions de tota la geografia nacional. Ara ve al seu poble, i a més ho fa retent homenatge a tota la seua trajectòria. En la presentació d’aquesta exposició Juan Manuel Aparisi va oferir un espectacle musical i d’humor de mans de grans professionals, que reflecteix la seua vida, la mescla de la música, de l’art, de la pintura, i de l’humor.

Dissabte passat es va realitzar concurs de Pintura Ràpida, que encara que passat per aigua, va tindre una qualitat en les obres presentades que no va poder deslluir la pluja. A la vesprada, es va fer lliurament de premis i exposició d’obres presentades al Concurs de Fotografia Barri Sant Rafael. Es pot veure a la Sala El Mercat.

El diumenge l’Associació Ganchillo Solidari va mostrar la seua intervenció realitzada en tota la plaça del Molino Galà. Es tracta d’una immillorable obra de punt de ganxo que decora tota la façana del Molino Galà amb quadres famosos elaborats de punt de ganxo. A més, també la plaça, els bancs i la pèrgola han sigut decorats amb motius de punt de ganxo.

I ja per a finalitzar aquest cap de setmana, el diumenge a la nit va haver-hi vetlada nocturna en el passeig de Sant Lluís amb intervencions lluminoses a càrrec de Tula Leal, Irene Benavent, Marta Guillem i Toni López, acompanyades de música de Flamenc Trio i Estimares. Un preciós espectacle que va deixar amb la boca oberta a tots els presents. Aquest preciós espectacle va ser seguit per nombroses persones de la localitat i visitants. Tots van quedar impressionats.

Aquesta setmana més cicle d’art. Durant tot el mes es realitzaran tallers per a tots: de reciclatge, de ceràmica, de lettering i d’aquarel·la creativa.
Concretament aquest cap de setmana, el diumenge 7 es realitzarà el Taller de reciclatge, per a un màxim de 20 participants, impartit per Mónica Ruiz Losa. Està dedicat per als xiquets, i serà d’11 a 13.30h. Els menors de 9 anys hauran de realitzar l’activitat amb un adult. Aquest mateix taller, però destinat a un públic jove i adult, s’impartirà a la següent setmana, el diumenge 14 de novembre, en el mateix horari.
També la setmana pròxima, es realitzarà el taller de ceràmica, el dissabte 13 de novembre, de 10.30 a 13.30h, impartit per Maruja Ballester, i destinat a xiquets.

La resta de caps de setmana també es desenvoluparan els tallers de lettering i d’aquarel·la creativa. Aquests actes estan organitzats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol, i col·labora el SARC de la Diputació de València.
Tot el que desitge inscriure’s a algun dels tallers ha de formalitzar-ho a la Biblioteca Pública Municipal de manera presencial, o telefonant al 96 250 07 51. També pot enviar un correu electrònic a bibliotecabunyol@gmail.com

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*