Comença la XXIV Mostra de Teatre no professional de Xest

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 31 d’octubre, el Teatre Liceu va acollir l’acte d’obertura de la vintena quarta edició de la Mostra de Teatre No Professional de Cheste, que comptarà amb quatre obres dins de concurs i una representació fora de concurs, Federico, funció sense títol, a càrrec de la companyia professional L’últim Toc Teatre. La clausura serà aquesta vegada a càrrec de l’agrupació local Faràndula Teatre, que estrenarà l’obra Els Deu Cerditos.

“Enguany la mostra compleix 24 anys sent un referent en tota Espanya, la qual cosa demostra la gran afició que sent gran part de la ciutadania chestana per la més completa de les arts, el teatre; passió que es manifesta en l’existència de diferents grups de teatre locals amb una valuosa trajectòria. Faràndula, Berkana, Plateatro, Al Compàs i el taller de teatre municipal han representat al llarg dels anys obres de gran qualitat i han contribuït de manera essència al manteniment d’aquesta mostra de teatre, seleccionant les obres que cada any es presenten a concurs i formant part dels jurats que atorguen els premis, entre altres tasques”, manifestava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Tot el que som, la qual cosa fem i el que sentim es reflecteix en el teatre. En aquesta edició sis companyies ens contaran històries de vida, esperem que les gaudisquen”.

Després de les paraules de la regidora va donar principi la primera obra programada, Les picardies de Molière, a càrrec de la companyia Pànic Escénic, una divertida comèdia d’embolic amb la qual el públic va poder gaudir a través dels seus sis personatges, extrets de les obres del famós dramaturg francés, que creuen els seus camins, teixint un relat d’amor, desamor i gelosia.

Programació
· Diumenge, 7 de novembre
Gosses · Cia. Stres de Quatre
· Diumenge, 14 de novembre
Shala Kabula · Associació cultural Musicals 3C 
· Diumenge, 21 de novembre
Federico, funció sense títol · L’últim toc teatre (fora de concurs)
· Diumenge, 28 de novembre
Rajoles, Associació Teatre Estable
· Diumenge 5 de desembre
Els 10 cerditos · Faràndula Teatre

Totes les obres es representen en el teatre Liceu a les 19.00. Hi ha venda anticipada d’entrades en els quioscos de la localitat i en www.agendacheste.com. També es poden adquirir en taquilla a partir de les 18.00 el mateix dia de la representació.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*