Fotogaleria: Un centenar de xiquets i xiquetes gaudeixen a Xest de l’Escola de Pasqua 2019

Un centenar de niños y niñas disfrutan en Cheste de la Escuela de Pascua 2019.
Un centenar de niños y niñas disfrutan en Cheste de la Escuela de Pascua 2019.

Post també disponible en: Castellano

Un centenar de niños y niñas disfrutan en Cheste de la Escuela de Pascua 2019.
Un centenar de xiquets i xiquetes gaudeixen a Xest de l’Escola de Pasqua 2019.

Un any més, l’Escola de Pasqua de Xest, organitzada per la regidoria d’Educació, finalitza amb èxit de participació. En aquesta edició han estat 96 els nens i nenes que han participat en les activitats programades des del dimecres 23 d’abril a avui, divendres 26, en horari de 9:30 a 13:30 hores.

“L’escola de Pasqua creix en acceptació any rere anys, tant els nens i nenes com les seves famílies la valoren molt positivament, els petits es diverteixen i aprenen alhora que les seves famílies poden continuar amb les seves tasques habituals en aquests dies de Pasqua”, afirma la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Sens dubte és una activitat que continuarem organitzant”.

Aquest any l’escola s’ha desenvolupat a les instal·lacions del CEIP Vicent Blasco Ibáñez, sota el títol Acció en vacances: oci actiu i educatiu. “El projecte ha contemplat activitats de molts tipus: tallers, jocs, esports tradicionals i fins i tot una sessió de ioga, sempre treballant sobre diferents valors”, explica Alba Moreno, coordinadora de l’escola de Pasqua. “La resposta dels nens i nenes ha estat estupenda, tots i totes han estat molt participatius i han gaudit en cadascuna de les dinàmiques. L’activitat més reeixida ha estat la sortida que vam realitzar a l’Parc de la Lomiquia, on els vam proposar un joc de recerca dins del parc per trobar el menjar del conill de Pasqua. Aquest dia comptem amb el suport de la Policia Local, que va fer l’acompanyament a l’anada ia la tornada “.

L’edició de 2019 finalitzarà avui amb un festival en què cada classe interpretarà una cançó i portarà la disfressa que s’ha estat confeccionant durant el matí. “El balanç general és molt positiu, els nens i nenes han après i s’han divertit, els monitors s’han implicat moltíssim i, tot i que comptaven amb la guia del projecte, han enriquit les activitats aportant les seves propostes; i les famílies estan encantades amb aquesta oferta educativa i de lleure per als seus fills i filles “, conclou Moreno.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*