Fotogaleria: Xavi Borràs i Arantxa Luis arriben primer a meta en la X Marxa BTT Vila de Turís

Tres primeros locales en llegar a meta.
Tres primeros locales en llegar a meta.

Post també disponible en: Castellano

Tres primeros locales en llegar a meta.
Tres primers locals a arribar a meta.

Amb vora 370 bikers en la línia d’eixida la X Marxa BTT de Turís es va desenvolupar en un bon ambient marcat pel bon oratge i un traçat que feu les delícies dels aficionats.

Xavi Borrás, de l’Olympia Factory team va ser el primer a arribar a meta seguit de Daniel Segura, del Bikesport Chiva-Goldcar, i José Francisco Noguera, del Bici Store Valencia. En l’apartat femení les tres primeres ciclistes que arribaren a la Plaça Vicent Ribes van ser Arantxa Luís, del Kross; Paola Zahonero, del Culbikes-Specialized, i Ana Mª Alemany, del Big Bikes Carlet.

A més de les diferents categories per edats també hi hagué pòdium masculí local al qual pujaren per ordre d’arribada Oleh Paniv, Carlos Taberner i Alfredo Lozano.

L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i el Regidor d’Esports, Iván Picó, es van encarregar de lliurar els corresponents premis al costat del president de Caixa Turís, Jaime Pastor, i el president de la Penya ciclista, Gaspar Soucase.

Fortaña va aprofitar l’ocasió per a destacar la labor de la penya “perquè el seu treball dóna com a fruit una gran prova que situa el nom del nostre municipi en el mapa, ja que esta marxa és referent per als afeccionats que arriben des de tots els racons de la Comunitat Valenciana”.

En definitiva Turís va viure un gran dia de BTT gràcies a l’organització de la Penya Ciclista amb la col·laboració de l’Ajuntament de Turís, entitats com Caixa Turís i, per suposat, els voluntaris, Protecció Civil i Policia Local.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*