Fulgencio destaca les “condicions especials” d’aquest Gran Premi i reclama als aficionats que “extremin la prudència” i “avancin els seus trasllats al circuit”

Este año se suman los efectivos de Protección Civil, de la Agencia de Seguridad y Respuesta de las Emergencias y de los ayuntamientos de Ches y Riba-roja del Túria.
Este año se suman los efectivos de Protección Civil, de la Agencia de Seguridad y Respuesta de las Emergencias y de los ayuntamientos de Ches y Riba-roja del Túria.

Post també disponible en: Castellano

Este año se suman los efectivos de Protección Civil, de la Agencia de Seguridad y Respuesta de las Emergencias y de los ayuntamientos de Ches y Riba-roja del Túria.
Aquest any se sumen els efectius de Protecció Civil, de l’Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències i dels ajuntaments de Xest i Riba-roja de Túria.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha demanat als més de 200.000 aficionats que es preveu que es traslladin al Circuit Ricardo Tormo de Xest durant els dies del Gran Premi de la Comunitat Valenciana que “extremin la prudència i avancin seus trasllats “.

Joan Carles Fulgencio que avui ha presentat el dispositiu de seguretat del Gran Premi, ha destacat “les condicions especials del Circuit” a on les obres pròximes, han ocasionat el desplaçament de les zones d’aparcament a polígons industrials de Xest i Riba-roja. Des d’aquestes instal·lacions, es traslladarà als usuaris fins al Circuit en autobusos gratuïts. A aquesta situació se suma les inclemències meteorològiques amb previsions de pluja que es prolongarà durant tot el cap de setmana.

Per això, Joan Carles Fulgencio ha reclamat a tots els aficionats que abans de realitzar els seus desplaçaments “s’informin a través dels diferents serveis de la Delegació del Govern, la Prefectura Provincial de Trànsit o la Guàrdia Civil de la situació de les carreteres i de els accessos al Circuit Ricardo Tormo “. En aquest sentit, la DGT espera trànsit intens principalment en els accessos per la A-3 i A-7, i per això ha reforçat el dispositiu especial, ha assenyalat Fulgencio.

Pel que fa al dispositiu de seguretat, el delegat ha avançat que més de 1.700 efectius de la Guàrdia Civil formaran part del Pla de Seguretat del Gran Premi de Motociclisme de Xest, amb un increment del 10% en relació amb l’any passat. A més, la Prefectura Provincial de Trànsit destinarà dos helicòpters, drones de transmissió d’imatge a temps real i prop de 500 equips ITS a la carretera (càmeres de vigilància, sistemes de reconeixement de matrícules, radars). A això se sumen, segons ha indicat el delegat, els efectius de Protecció Civil, de l’Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències i dels ajuntaments de Xest i Riba-roja de Túria.

El delegat ha manifestat que es tracta d ‘ “un gran dispositiu de seguretat amb el qual garantir un desenvolupament normal i festiu d’un dels esdeveniments esportius més importants de la Comunitat Valenciana”.

La presentació del dispositiu de seguretat del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana ha comptat amb la presència del subdelegat del Govern a València, José Roberto González; el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil a València, Amador Escalada; el Tinent Coronel del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil, Javier Sánchez Ferragut; la Cap Provincial de Trànsit, Pilar Tunis; l’alcalde de Xest, José Morell; i l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*