Godelleta acull del 28 al 30 de setembre la primera Fira Valenciana del Moscatell

Cartel de la primera feria Fivamos.
Cartel de la primera feria Fivamos.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la primera feria Fivamos.
Cartel de la primera feria Fivamos.

Els Ajuntaments de Xiva, Xest i Godelleta han creat la marca Circuit del moscatell per tal de promocionar els recursos turístics i d’oci d’aquestes localitats, utilitzant com a vehicle difusor la varietat de raïm que els unifica a tots: el moscatell. D’aquesta manera, al llarg de l’any en curs s’aniran desenvolupant diferents activitats lúdiques i publicitàries, a través d’una associació, sense ànim de lucre, en la qual participaran entitats tant públiques com privades.

La primera d’aquestes activitats és la Fira Valenciana del Moscatell (Fivamos’18), que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre a la localitat de Godelleta, concretament a la zona d’esbarjo coneguda com el Parc del Plantío.

«Per a aquest esdeveniment, hem dissenyat una programació amb multitud d’activitats, com visites programades a la Cooperativa Vinícola Sant Pere Apòstol de Godelleta, show-cookings amb presència de cuiners, àrea de gastronomia i el I Saló del moscatell Valencià», tal com ha informat el director de l’la fira, Carles Galletero.

«Es tracta d’una fira oberta al públic i completament gratuïta, si bé els expositors podran vendre els seus degustacions i tasts, mitjançant el lliurament de tiquets que seran distribuïts per l’organització de l’esdeveniment. Per cada tiquet, el preu rondarà els 6 euros, el visitant rebrà 3 tapes, dues copes de vi i una copa de vidre amb el logotip de la fira. L’expositor podrà bescanviar cadascuna de les pestanyes (equivalent a una copa de vi o degustació) per un euro », ha afegit el director de l’esdeveniment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*