Godelleta acull la quarta etapa del Gir Moscato després de travessar Alboraig, Xiva i Iàtova per a finalitzar a Xest

Post també disponible en: Castellano

El Gir del Moscato, un nom icònic per a aquesta carrera per etapes, que naix de la mescla entre ciclisme i agricultura, ofici ancestral i que hui dia, segueix com a predominant en la Foia de Bunyol.

La campanya de la verema és una de les més importants del nostre territori i dins d’aquesta, el nom que ressalta entre els altres, és el del Moscatell: varietat típica i predominant de la nostra comarca, que ha anat donant a conéixer als nostres municipis per les seues varietats de vins blancs, misteles i espumosos de moscatell.

Godelleta ha acollit la 4a etapa del Moscato aquest passat 8 d’agost. “Aquesta prova significa que l’esport i els hàbits saludables estan patents a la comarca, que l’esforç i la necessitat de superació mitjançant la competició forma part dels nostres haceres, que la fatiga i el treball tenen com a resultat valors incalculables. El recorregut pel nostre municipi mostra les nostres virtuts, un entorn verd i natural, al llarg d’ell s’albira els esforços que realitzen diàriament els nostres professionals de l’agricultura, solcs rectes i verds diferents per les moltes varietats de productes agrícoles que es cultiven” expressava el seu alcalde, Rafa Fora. 

El Gir Moscato que consta de 6 etapes, va començar a Alboraig-Iàtova el passat 2 d’agost i finalitzarà a Xest divendres 12 d’agost.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*