Godelleta celebra el 25N amb actes per a visibilitzar la realitat que viuen moltes dones

Post també disponible en: Castellano

Godelleta celebra el 25N amb actes per a visibilitzar la realitat que viuen moltes dones. El Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la dona, és un dia per a reivindicar la seua eliminació i  denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones a tot el món i reclamar polítiques en tots els països per a la seua erradicació. Com el que no es coneix, no existeix, celebrar aquest dia ajuda a visibilitzar la realitat que viuen moltes persones en el seu dia a dia.

Jornada de defensa personal per a dones

L’Ajuntament de Godelleta ha organitzat per a aquest dia, 25N, a les 18,30 h, un taller de defensa personal femenina impartit pel club de Karate Yoshitaka, en la Llar del Jubilat de la localitat. 

“La defensa personal per a dones consisteix en estratègies i moviments per a superar a un supòsit atacant, sense importar la seua fortalesa física, i sense necessitat d’usar armes. Aquesta pràctica es basa en la velocitat i l’audàcia davant situacions de perill ja que aprendre a defensar-se podria ajudar a evitar un robatori, una situació de violència física o sexual” expliquen des de l’organització.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*