Godelleta, Loriguilla i Els Xiprerets reprenen l’atenció sanitària presencial

Post també disponible en: Castellano

L’evolució favorable de la situació epidemiològica i la disponibilitat de professionals han permés, davall l’aprovació de Conselleria, la volta a l’assistència sanitària presencial en les infraestructures sanitàries municipals dels respectius municipis.

La represa de l’atenció presencial es produirà en la setmana del 22 de febrer en el seu horari habitual amb la presència de professionals metges, a més de l’assistència d’infermeria que ja es venia realitzant.

No obstant això, la recomanació del Departament de Salut, en línia a declaracions d’institucions oficials animen a mantindre la unitat en les actuacions, la col·laboració i la implicació dels respectius consistoris per a continuar instant la població que s’ha de seguir les mesures de seguretat establides per a frenar contagis i continuar abaixant la incidència acumulada.

El Departament de Salut de Manises reactiva, en la setmana del 22 de febrer, l’atenció sanitària presencial en els consultoris auxiliars de Godelleta, Loriguilla i Els Xiprerets. Aquesta decisió, proposta a la Conselleria i amb la seva conformitat, s’ha pres davant l’evolució favorable de la situació epidemiològica en aquestes localitats i la disponibilitat dels recursos necessaris per garantir una atenció sanitària segura per als pacients i professionals.

La represa de l’atenció presencial es produirà en la setmana de l’22 de febrer, 3 dies a la setmana i en el seu horari habitual amb la presència de professionals mèdics i d’infermeria, així com amb totes les garanties de seguretat seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Fins ara, l’assistència presencial d’aquests consultoris es trobava derivada, atenent a instruccions de la Conselleria de Sanitat que habilitaven a això, als centres de capçalera romanent en aquests consultoris auxiliars l’assistència d’infermeria i una atenció telefònica ininterrompuda. Aquesta situació va venir donada per la situació epidemiològica de la Comunitat Valenciana i del conjunt del territori on l’escassetat de professionals, l’elevada taxa de contagis i l’elevada incidència acumulada va obligar a més departaments de salut de la Comunitat a la reagrupació dels recursos. Aquesta progressiva reactivació dels consultoris es durà a terme en la setmana de l’22 de febrer per prestar l’assistència segura i de qualitat necessària que la situació epidemiològica exigeix ​​per oferir una assistència segura tant per als professionals com per als pacients.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*