Hurtado visita Alzira i explica la importància de votar a Som Valencians En Moviment al Congrés

El candidato de Som Valencians En Moviment al Congreso de los Diputados, Jaume Hurtado, ha visitado el Mercat municipal d’Alzira.
El candidato de Som Valencians En Moviment al Congreso de los Diputados, Jaume Hurtado, ha visitado el Mercat municipal d’Alzira.

Post també disponible en: Castellano

El candidato de Som Valencians En Moviment al Congreso de los Diputados, Jaume Hurtado, ha visitado el Mercat municipal d’Alzira.
El candidat de Som Valencians En Moviment al Congrés dels Diputats, Jaume Hurtado, ha visitat el Mercat municipal d’Alzira.

Acompanyat pel candidat local de la plataforma, Eliseo Candela, ha recorregut al Mercat municipal, on ha compartit impressions amb els botiguers, sobre assumptes de vital importància per al teixit comercial i el camp valencià

El candidat de Som Valencians En Moviment al Congrés dels Diputats assegura que “davant de Compromís, que té les mans i els peus lligats per l’esquerra i la burgesia catalana, nosaltres parlarem amb tots i negociarem, amb només una línia vermella: València i els interessos i beneficis dels valencians “

Hurtado: “Ningú ha parlat en els debats del transvasament, ni del camp, ni de la taronja, ni del veto rus. Ningú. Això remarca una necessitat de tots els valencians: tenir una veu a Madrid que ens representi. Cal Som Valencians En Moviment “

Aquest matí, el candidat de Som Valencians En Moviment al Congrés dels Diputats, Jaume Hurtado, ha visitat el Mercat municipal d’Alzira, al costat del candidat local de la plataforma, Eliseo Candela. La jornada ha estat plena de moments emocionants, en els quals Hurtado i Candela han compartit impressions amb els botiguers, sobre assumptes de vital importància per al teixit comercial i el camp valencià, així com amb les persones que, a aquestes hores, es trobaven passejant i comprant en l’epicentre del comerç local alzireny.

També el debat electoral d’anit a Atresmedia, en què van participar els principals líders de partits de tall estatal, ha estat un dels temes recurrents de conversa d’Hurtado i els seus diferents interlocutors. En aquest sentit, el presidenciable valencianista ha subratllat que “ningú va parlar del transvasament Tajo-Segura, ni del camp valencià, ni de la taronja, ni del veto rus als productes hortofructícoles. Esglésies i Sánchez van nomenar el problema del finançament valenciana de passada i sense ganes aparents d’aprofundir. Ningú va exposar res concret sobre València, la qual cosa indica una cosa: cal un partit a Madrid que defensi els nostres interessos i els de ningú més “.

El candidat de Som Valencians En Moviment a la cambra baixa espanyola ha assegurat que “farem el que Compromís no ha fet en quatre anys. Mentre que ells han estat lligats de peus i mans per l’esquerra i per la burgesia catalana que els finança, nosaltres tenim les mans netes i sense lligams per poder governar amb tots. Volem estar a Madrid per realitzar per València el servei que realitzen per a Canàries o Euskadi forces com Coalició Canària o PNB. Un servei que ens porti a negociar amb tots, amb una sola línia vermella: València i els interessos i beneficis dels valencians. Res de partidismes, res de posicionaments a esquerres o a dretes. Anem a negociar en defensa dels valencians sempre, sempre, sempre “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*