Utiel acull la II Trobada solidària de futbol sala a benefici de ACATUR

Mañana Utiel acoge el II Encuentro solidario de fútbol sala a beneficio de ACATUR.
Mañana Utiel acoge el II Encuentro solidario de fútbol sala a beneficio de ACATUR.

Post també disponible en: Castellano

Mañana Utiel acoge el II Encuentro solidario de fútbol sala a beneficio de ACATUR.
Demà Utiel acull la II Trobada solidària de futbol sala a benefici de ACATUR.

El partit solidari se celebrarà al Pavelló Cobert d’Utiel a partir de les 17,30 hores

Per segon any consecutiu les Escoles Esportives Municipals d’Utiel (EDM) i l’Associació Comarcal d’Atenció Primerenca (ACATUR) organitzen la II Trobada Solidari de futbol sala a benefici d’aquesta entitat.

El torneig benèfic se celebra 25 d’abril a partir de les 17.30 hores al pavelló cobert municipal i el disputaran els equips de futbol sala de la categoria benjamí d’Utiel i Mira.

L’entrada donatiu és de 4 € i la recaptació íntegra anirà destinada a aquesta associació que té com a activitat principal el desenvolupament del centre d’atenció primerenca comarcal i la sensibilització a la comunitat sobre la promoció de la salut infantil, prevenció, detecció i tractament precoços de les alteracions del desenvolupament.

L’entitat sense ànim de lucre desenvolupa diferents serveis adreçats a la infància mitjançant el centre denominat Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca Utiel-Requena (CATUR) situat en Utiel.

En aquesta instal·lació es presten serveis totalment gratuïts a tots els nens de fins a 6 anys amb alteracions en el desenvolupament gràcies al concert amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Amb els diners recaptats l’entitat cobrirà aquelles despeses no subvencionades com el desenvolupament del pla d’igualtat o qualitat entre d’altres.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*