II edició dels premis Requena Estudia

El acto de entrega de premios será este viernes 31 de enero de 2020 a las 18:30h en el Templo de San Nicolás.
El acto de entrega de premios será este viernes 31 de enero de 2020 a las 18:30h en el Templo de San Nicolás.

Post també disponible en: Castellano

L’acte de lliurament de premis serà aquest divendres 31 de gener de 2020 a les 18,30h al Temple de Sant Nicolau

El M.I. Ajuntament de Requena, a través de la Regidoria d’Educació i en estreta col·laboració amb els centres educatius del municipi, ha posat en marxa la II Edició dels Premis Requena Estudia.

L’Objectiu d’aquests premis, a l’igual que en la passada edició, no és altre que el reconeixement a la motivació, dedicació i esforç que l’alumnat d’ensenyaments reglats no obligatoris de l’Escola de Viticultura i Enologia, de Conservatori Professional de Música Mariano Pérez Sánchez, de l’IES Nombre Un i de l’IES Oleana de Requena realitza a l’obtenir els millors resultats acadèmics en FP Bàsica, Cicles de Grau Mitjà, Cicles de Grau Superior, Batxillerat i Ensenyaments Elementals i Professionals de Música.

Segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Isabel García, amb aquesta iniciativa es pretén fomentar tant el mèrit, el talent i el treball dels estudiants com incentivar la seua continuïtat en els estudis, cosa que corrobora l’èxit de la primera edició d’aquests guardons.

Finalment, cal recordar que l’acte de lliurament de premis tindrà lloc aquest divendres 31 de gener de 2020 a les 18,30h al Temple de Sant Nicolau de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*