Interior Terra del Vi compartix amb empreses, ajuntaments i associacions “El Nou Estil de Relacions (ner) per a la governança turística de Terra Bobal”

Post també disponible en: Castellano

El passat 27 de novembre es va organitzar un webinar amb Pablo Aretxabala, membre de l’equip de Koldo Saratxaga en K2K Emocionant i expert en lideratge, transformació i gestió de canvi.

Terra Bobal treballa en el disseny d’un model horitzontal de gestió del turisme que siga participatiu, solidari i compromés.

En el marc de les actuacions que s’estan duent a terme per contribuir a el desenvolupament sostenible de la nostra comarca, la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (MITV) treballa amb Terra Boval en el disseny d’un model horitzontal de gestió del turisme que siga participatiu, solidari i compromès.

Aquest projecte il·lusionant i complex que implica a la nostra societat, a les nostres empreses i la nostra administració requereix que fem de totes les nostres activitats un desenvolupament respectuós i sostenible amb les persones i l’entorn. És per això que es va considerar d’interès conèixer i compartir les claus de el Nou Estil de Relacions (ner) de la mà dels seus creadors per a la seua aplicació a la governança turística de Terra Bobal.
La xerrada va ser impartida per Pablo Aretxabala, expert en lideratge, transformació i gestió de l’canvi i membre de l’equip de Koldo Saratxaga, en diàleg amb Eva Cuevas, sobre el repte i els beneficis que suposa aquesta forma de gestió, la seua aplicació a altres casos de èxit i de forma especial a la nostra governança. La trobada va comptar amb l’assistència de representants d’empreses, ajuntaments i associacions de la comarca.

Algunes de les claus compartides en l’esdeveniment:

  • “El que diferencia una organització d’una altra és com les persones es relacionen entre si”.
  • “La clau són les relacions entre les persones de l’organització, i sota quins valors funcionen”.
  • “Quan les persones tenen la possibilitat d’incorporar la seva passió, el seu pensament i la seva acció en un projecte, tot canvia”.
  • “Els resultats vénen després de molta feina”.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*