Isabel Igual pren possessió com a nova regidor del PSOE a Chera

Isabel Igual Cervera.
Isabel Igual Cervera.
Isabel Igual Cervera.
Isabel Igual Cervera.

Isabel Igual Cervera ha pres este dilluns possessió com a regidora de l’Ajuntament de Chera pel PSPV-PSOE, en substitució d’Adrián Pla, que deixa el càrrec per motius laborals.

Isabel Igual és militant de l’agrupació socialista de Chera des de 2004 i Secretària d’Igualtat i Drets Socials del PSOE local des d’enguany. La nova edil es farà càrrec de les àrees de joventut, esport i activitats recreatives durant l’any que resta fins a les pròximes eleccions municipals.

La presa de possessió es va realitzar en un ple extraordinari celebrat en la vesprada del dilluns 30 de juliol i en el mateix es va aprovar també una moció del PSOE en contra de la nova llei de contractes del sector públic. En la mateixa se sol·licitava al Govern una simplificació del text normatiu i «flexibilizar les mesures de contractació de personal en l’administració local, per mitjà d’una nova regulació de l’Oferta d’Ocupació Pública, que permeta als municipis adaptar-se a les exigències de la nova regulación». La moció va ser aprovada per unanimitat, amb els vots dels dos grups municipals, tant PSOE com PP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*