José Muñoz: “Els socialistes fem projectes per a la majoria, mentre uns altres estan centrats en generar odi i confrontació”

Post també disponible en: Castellano

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha assenyalat que “en moments d’inestabilitat, amb crisi com les que hem viscut, fan falta polítics gestors solvents com ha demostrat Ximo Puig”.

La secretària d’ocupació del PSPV-PSOE, Rocío Briones, ha posat en valor que “l’ocupació és una prioritat per al Govern de Ximo Puig, de fet, tots els indicadors en matèria econòmica i social són millors hui que fa huit anys”.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha apuntat que “mentre els socialistes fem projectes pensats per a la majoria, uns altres estan centrats en generar confrontació i odi”. Així s’ha pronunciat en la taula redona que sota el títol “Les polítiques socialistes que milloren la vida de la gent” ha tingut lloc aquest diumenge a la Sala Cultura “El Safareig” de Xiva. En l’acte han participat també la directora general del Labora i secretària d’ús de l’Executiva del PSPV-PSOE, Rocío Briones; així com l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas; i la secretària general del PSPV-PSOE de la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva i directora general del Salut Pública, Elena Pérez. 
En aquest sentit, Muñoz ha volgut recordar que “des que governa Ximo Puig la gent viu millor, malgrat la pandèmia o de la crisi d’Ucraïna, l’eixida de les crisis ha sigut diferent perquè aquest govern ha estat al costat de la ciutadania, de la gent comuna”. De fet, ha assenyalat que “en moments de gran inestabilitat fan falta polítics gestors que siguen solvents com ho ha demostrat Ximo Puig, polítics honrats que es posen al costat de la gent”. “Apostem per un projecte basat en la igualtat”, ha assegurat abans d’insistir que “quan arribem al govern acabem amb el copagament i facilitem l’accés per al tractament a aquelles persones que patien hepatitis C”. 
Per part seua, la directora general del Labora i secretària d’ocupació del PSPV-PSOE, Rocío Briones, ha apuntat que l’ocupació “és l’eina i l’eix que ens dona la possibilitat de tindre un projecte de vida digne” i, per això, ha recordat que el Consell de Ximo Puig “està centrat en l’ocupació, és una prioritat per a aquest govern”. De fet, ha destacat que “tots els indicadors en matèria econòmica i social són millors hui que fa huit anys” i ha afegit que “tenim un rècord històric d’afiliació a la Seguretat Social perquè mai abans hi havia hagut tants valencians i valencianes treballant”. 
De la mateixa forma, l’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, ha destacat que la Foia Bunyol “ha rebut durant aquests quatre anys més de 17 milions d’euros d’inversió en diferents plans” i ha assegurat que “s’ha invertit als nostres pobles, en el que cadascun necessita”. 
Finalment, la secretària general del PSPV-PSOE a la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva, Elena Pérez, ha posat en valor “les polítiques socialistes i l’actuació exemplar i modèlica davant la crisi com la pandèmia”. A més, ha destacat les inversions que s’estan realitzant en sanitat “tant en personal, infraestructures com en noves tecnologies i mostra d’això és la licitació de l’ampliació del centre d’especialitats de la comarca”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*