Justícia adjudica la redacció d’el projecte d’obres dels nous jutjats de Llíria

Imagen panorámica de la población de Llíria.
Imagen panorámica de la población de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha adjudicat la redacció de el Projecte i la direcció d’obres de el nou Palau de Justícia de Llíria per un import de 471.900 euros.

El nou Palau de Justícia s’ubicarà en una parcel·la de 2.050 metres quadrats al carrer Bétera, 77 de Llíria (enfront dels actuals jutjats). Es tracta, segons el projecte, d’un edifici de 6 plantes d’alçada (a més de planta baixa i dos soterranis), funcional i eficient energèticament.

En l’actualitat, la seu judicial compta amb set jutjats que presenta deficiències d’espai, una planta baixa llogada i l’Oficina d’Assistència a les Víctimes de l’Delicte ubicada al centre municipal Multiusos. Amb el nou immoble es pretén la unificació de totes les dependències judicials.

El projecte adjudicat inclou la totalitat dels actuals jutjats i preveu la creació de nous òrgans judicials, així com, les oficines de Registre Civil, clínica metge forense, Oficina d’Assistència a les víctimes, equips psicosocials, instal·lacions per a la Fiscalia, jutjat de guàrdia i calabossos.

La construcció de el nou Palau de Justícia de Llíria s’inclou en el Pla d’Infraestructures de la Comunitat Valenciana i preveu una inversió de 17 milions d’euros fins a l’any 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*