Justícia inicia la redacció del projecte d’execució de les obres de construcció del Palau de Justícia de Llíria

Imagen panorámica de la población de Llíria.
Imagen panorámica de la población de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

La nova seu judicial està inclosa en el Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana i compta amb una inversió de 17 milions

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública inicia la redacció d’el projecte d’execució de les obres de construcció del Palau de Justícia de Llíria que servirà de base per a la licitació de les obres.

La Conselleria de Justícia ha finalitzat i aprovat el projecte bàsic de la redacció de el projecte d’obres per a la construcció de la nova seu judicial a la capital de Camp de Túria. Així, aquesta setmana, s’ha sol·licitat a l’Ajuntament de Llíria la llicència d’obres per a la construcció de les noves infraestructures judicials.

El passat mes de novembre, la Conselleria que dirigix ​​Gabriela Bravo, va adjudicar la redacció d’el projecte i la direcció d’obres de el nou Palau de Justícia de Llíria per un import de 471.900 euros.

Aquesta inversió es materialitzarà entre 2020 i 2022 en el projecte bàsic i d’execució, així com la direcció d’obra un cop estiguen adjudicades les obres.

Nou palau de Justícia

El nou Palau de Justícia s’ubicarà en una parcel·la de 2.050 metres quadrats al carrer Bétera de Llíria (enfront dels actuals jutjats). Es tracta, segons el projecte, d’un edifici de 6 plantes d’alçada, a més de planta baixa i dos soterranis, funcional i eficient energèticament.

En l’actualitat la seu judicial compta amb set jutjats que presenta deficiències d’espai, una planta baixa llogada i l’Oficina d’Assistència a les Víctimes de l’Delicte ubicada al centre municipal Multiusos.

Amb el nou immoble es pretén la unificació de totes les dependències judicials. El projecte inclou la totalitat dels actuals jutjats i preveu la creació de nous òrgans judicials, així com, les oficines de Registre Civil, clínica metge forense, Oficina d’Assistència a les víctimes, equips psicosocials, instal·lacions per a la Fiscalia, jutjat de guàrdia i calabossos.

D’aquesta manera, les noves dependències judicials permetran als professionals de el Palau de Justícia treballar en unes condicions d’espai òptimes.

La construcció de el nou Palau de Justícia de Llíria s’inclou en el Pla d’Infraestructures de la Comunitat Valenciana i preveu una inversió de 17 milions d’euros fins a l’any 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*