La Bibliopiscina de Requena acull una sessió de contacontes a càrrec del grup Les Cinc estacions

El evento se realizará el próximo miércoles 24 de julio a las cinco y media de la tarde
El evento se realizará el próximo miércoles 24 de julio a las cinco y media de la tarde

Post també disponible en: Castellano

El evento se realizará el próximo miércoles 24 de julio a las cinco y media de la tarde
L’esdeveniment es realitzarà el proper dimecres 24 de juliol a les 17:30

El grup teatral Les Cinc estacions oferirà una sessió de contacontes infantil a la Bibliopiscina de Requena.

Serà el proper dimecres 24 de juliol a dos quarts de sis de la tarda a la Piscina Municipal de la localitat, on hi ha emplaçat aquest servei bibliotecari.

“La Pirata Malapata” és el nom del refrescant espectacle infantil que ens proposa aquesta formació, i que de segur farà gaudir de valent als més petits de la casa.

Cal recordar que l’horari de la Bibliopiscina és de dilluns a divendres de 11:45 del matí a 18:45 de la tarda durant el mes de juliol.

La bibliopiscina és un servei extern de la Biblioteca, atès per becàries del programa “La Dipu et beca”, que respon a la filosofia d’acostar els llibres allà on estigui l’usuari i així, fer arribar la cultura i la lectura als espais de oci actiu.

Entre els seus principals objectius cal ressaltar tant reforçar l’hàbit lector entre els usuaris que ja el posseeixen, com fomentar-lo en aquells que no en tenen, a més d’exercir una important funció de captació de prelectors, públic molt habitual en les piscines.

A més, amb aquesta original iniciativa es reforça el paper de centre d’oci de la piscina municipal de Requena i dins d’aquesta es converteix en un punt de trobada i intercanvi social i cultural.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*