La brigada de l’Ajuntament de Bunyol netetja, desinfecta i condiciona les instal·lacions esportives municipals

Post també disponible en: Castellano

A més de la desinfecció total pel coronavirus la Brigada Municipal, junt amb una empresa especialitzada, està desinfectant de legionel·losis totes lasses instal·lacions, que porten dos mesos parades

Andrés Carrascosa, encarregat d’Obres i Servicis de l’Ajuntament de Buñol, ha informat de l’ardu treball que porten des de la Brigada Municipal en les instal·lacions esportives municipals i en el Pavelló del Planell per a garantir la màxima neteja i desinfecció en totes les instal·lacions comunes, pistes, servicis i vestuaris. 

Al llarg de la setmana passada es van instal·lar pantalles protectores en les oficines del conserge del Pavelló del Planell, així com desinfecció exhaustiva de dutxes i vestuaris. La neteja és contínua, inclús una empresa especialitzada està desinfectant també en el bacteri legionel·losi, “ya que des de fa dos mesos estes instal·lacions estan parades i així ens ho ha fet saber la Generalitat”. De manera que per part de l’Ajuntament de Buñol s’estan seguint tots els protocols de neteja i desinfecció marcats.  

Carrascosa assegura que a partir de matí es podran utilitzar les pistes de pàdel i tenis cridant prèviament per telèfon al 609057450 i sol·licitant-ho. El pavelló del Planell continua tancat. Tan sols està oberta l’atenció de conserge. 

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, assegura que la neteja i desinfecció es continuarà mantenint tots els dies mentres dure esta situació. Des del Consistori s’intenta mantindre un nivell de desinfecció màxim per a l’ús i gaudi d’usuarios”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*