La brigada, Fovasa i els agricultors desinfectaran el casc urbà de Xest, les urbanitzacions i els polígons fins al final de la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Aquest dijous s’ha realitzat la desinfecció dels carrers de Xest comptant amb la col·laboració d’agricultors apuntats a la borsa de voluntaris que coordina l’Ajuntament. Com expliquen fonts municipals, la localitat s’ha dividit en cinc sectors: l’1 i el 2 abasten el centre urbà i d’ells s’ocupa la brigada i Fovasa; els sectors 3, 4 i 5 corresponen a les vies de l’extraradi, més llargues i amples, que s’han assignat als agricultors. D’aquesta manera es treballarà diàriament per desinfectar el nucli urbà a l’complet, amb la col·laboració d’una mitjana de 3 o 4 agricultors que aniran rotant entre els 40 inscrits com a voluntaris. A més, setmanalment es desinfectaran els polígons Castella i Tabaq, així com les urbanitzacions Cañada Freda, Els Aspectes, Cap Rodó i Aigües Perdudes, per part d’agricultors. A partir d’ara la desinfecció viària s’organitzarà així fins al final de la pandèmia.

El producte que s’utilitza per a la desinfecció no és tòxic ni perjudicial per a persones ni animals de companyia, de la mateixa manera que no fa malbé el mobiliari urbà ni els cotxes, ja que es dilueix en aigua en la mesura marcada pel Ministeri de Sanitat, que és la necessària per acabar amb el Covid-19.

Des de l’Ajuntament s’insisteix en respectar les mesures imposades per l’estat d’alarma pel bé comú, sortint de casa només en cas d’estricta necessitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*