La bunyolense Regina Martínez serà proclamada Reina de la Fira i Festes de Bunyol 2022 el 23 de juny en el Passeig de Sant Lluís

Post també disponible en: Castellano

Color, elegància i volum, així és com aquesta jove buñolense estudiant de Teràpia Ocupacional defineix el seu estil.

Després de dos anys sense que Bunyol organitzara les seues tradicionals festes d’estiu, les Fires i Festes, les dues últimes setmanes d’Agost, marcades sempre per la realització de la Tomatina l’últim dimecres d’Agost, enguany tornen i amb força.

La setmana passada va ser presentada oficialment la futura Reina de la Fira i Festes de Bunyol 2022 que portarà el nom d’aquesta localitat a tots els racons i a més representarà així totes dues societats musicals i totes les associacions i veïns de la localitat durant aquestes festes i tot l’any en nombrosos actes.

Ella és Regina Martínez Álvarez, una jove buñolense de 23 anys, estudiant de Teràpia Ocupacional, i que va nàixer amb agenesia, falta d’una mà. Aquest mai ha sigut un problema per a ella. És una dona valenta, molt lluitadora, activa i amb gran capacitat de sacrifici, per això des del moment en el qual li van plantejar la possibilitat de ser Reina de les Festes del seu poble va decidir tirar cap avant. Està molt il·lusionada i amb pràcticament tot ja preparat per al gran moment. Dijous que ve 23 de juny, en la nit de Sant Joan, serà la seua proclamació en el Passeig de Sant Lluís. I a partir d’ací la maquinària es posa en marxa per a la seua Presentació oficial el divendres 19 d’agost a l’Auditori Municipal de Sant Lluís, amb el que arrancarà així la Fira i Festes de Bunyol 2022.

“Per a mi és un orgull representar a Bunyol en unes festes molt desitjades, molt especials, que suposen el principi de la fi que tots hem passat amb la pandèmia. A més divulgant que tindre una discapacitat no és un problema; forma part del meu dia a dia i ho lluïsc sense major problema. Així trenque barreres en una societat en la qual el físic és molt important”, assenyala Regina Martínez.

Tota la seua família diu estar vivint un moment màgic i gaudint de cada instant amb ella. Ja té els seus vestits preparats, que defineixen la seua personalitat: color, elegància i volum. “Jo definiria el meu estil com a explosió”, finalitza la futura Reina de la Fira i Festes de Bunyol per a l’exercici 2022-2023.

“Estem molt contents i molt il·lusionats en aquest any. És una alegria tornar a tindre una Reina de les Festes després de l’aturada. Agraïm a Regina la seua predisposició i il·lusió per a representar a tot el poble de Bunyol durant les pròximes festes”, declara Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*