La Guàrdia Civil deté a 1 home per temptativa d’homicidi a Vilamarxant amb un incendi intencionat

Post també disponible en: Castellano

L’autor dels fets romania ocult en un habitatge per a no ser localitzat

La causa de l’incendi va ser intencionada

La Guàrdia Civil de València ha detingut a 1 home de 48 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i delicte de danys.

A mitjan febrer la Guàrdia Civil va tindre coneixement d’un incendi, possiblement intencionat, en un habitatge de la localitat de Vilamarxant. L’habitant de l’habitatge va haver de ser rescatat per bombers a causa de la ràpida propagació del foc i traslladat a l’hospital amb pronòstic molt greu.

Fruit de les perquisicions de l’equip investigador i informes tècnics es va poder constatar que la causa de l’incendi va ser intencionada.

Amb l’avanç de la investigació, els agents van aconseguir esbrinar que el motiu de dur a terme aqueix fet era un tema econòmic i represàlia per part del detingut de no rebre una quantitat de diners.

A més, gràcies a l’àrdua labor d’investigació dels agents es va poder localitzar a l’autor dels fets, el qual romania ocult en un habitatge per a no ser localitzat.

Finalment, el dia 1 de juny es va procedir a la detenció d’1 home de 48 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa amb resultat de lesions greus i delicte de danys contra la propietat per incendi intencionat d’un habitatge.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Llíria i s’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*