Requena presenta el XVI Curs de Formació de Voluntariat en Salut Mental, sota el títol “Les 3es del benestar: (-)Ansietat, (+)Assertivitat i Autocures”

Post també disponible en: Castellano

Les jornades de formació es realitzaran durant els dijous 16 i 30 de juny de 18 a 20 hores en l’Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves (Av. Raval, 9 de Requena). L’assistència al curs és totalment gratuïta; solament cal emplenar el full d’inscripció que estarà disponible en la consergeria del Centre Social i en la pàgina web de l’Ajuntament de Requena, i presentar-lo en el registre S.A.T. de l’Ajuntament.

El Departament Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Requena, a través del Programa d’Atenció a la Salut Mental i en col·laboració amb l’associació AFEM Altiplà, organitza a partir del dia 16 de juny el XVI Curs de Formació de Voluntariat en Salut Mental, sota el títol “Les 3es del benestar: (-)Ansietat, (+)Assertivitat i Autocures”.Així doncs, durant dues jornades, les persones assistents al Taller tindran l’oportunitat d’informar-se, i formar-se sobre com cuidar i mantindre la nostra salut mental.

L’objectiu del taller no és un altre que les persones assistents coneguen les amenaces que afecten el nostre benestar mental i en particular l’ansietat; a més d’aprendre a reprendre relacions socials saludables que previnguen conflictes interpersonals; acabant amb uns consells generals en autocures.

Com tots els anys, el curs no sols està destinat al voluntariat de AFEM, sinó a tota la població en general, amb especial interés per a aquelles persones que últimament han vist incrementat el seu nivell d’ansietat general i el descoratjament en les relacions sociales.la assistència al curs és totalment gratuïta; solament cal emplenar el FULL D’INSCRIPCIÓ que estarà disponible en la consergeria del Centre Social i en la pàgina web de l’Ajuntament de Requena, i presentar-lo en el registre S.A.T. de l’Ajuntament.

L’acceptació d’inscripcions només està limitada per l’aforament de l’aula, podent-se inscriure’s fins al mateix dia de començament o completar-se l’aforament.

Les jornades de formació es realitzaran durant els dijous 16 i 30 de juny de 18 a 20 hores en l’Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves (Av. Raval, 9 de Requena).

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*