La Carrera Fira i Festes de Bunyol va prenent forma i dia a dia suma més participants

Post també disponible en: Castellano

La prova -homenatge a Raquel Lavilla Villar- es desenvoluparà el pròxim 25 d’agost en la localitat

La XXV Carrera Fira i Festes de Bunyol “Homenatge a Raquel Lavilla Villar” va agafant temperatura i en les últimes setmanes ha aconseguit sumar més participants. Així ho ha confirmat en el programa Lliure Directe dirigit per Jóseh Larrazábal en Ràdio Bunyol TV, l’organitzador de la prova, Tomás Rivas, de l’Associació Esportiva Nou Píndaro. Rivas ha destacada, que “encara que els corredors esperen sempre a última hora per a inscriure’s, esperen arribar a la xifra dels 400 participants. Però el ben cert, és que en aquests moments -degut també a la pandèmia- està havent-hi una crisi de participants en totes les proves”.

Tomás Rivas ha destacat que participaran corredores i corredors de totes les categories: cadet, promeses, júnior, sènior, veterans i els locals. Quant al recorregut de 10km, partirà des de la Plaça de Layana a les 19:30h. D’ací, els participants es dirigiran al passeig de Sant Lluís, però abans de pujar per la carretera del Bufó, prendran l’inici de la Muntanya de la Creu, l’Hortolà i es dirigiran al Parc del Planell, que travessaran per complet. D’allí, de nou pas per la Plaça Layana, Plaza del Poble, Sant Lluís i pujada per la carretera del Bufó. Una vegada en la part alta del poble, els corredors i corredores es dirigiran a la zona del Centre de Salut i per un camí de terra, eixiran a la carretera de Godelleta i per ací, ja de baixada, per la carretera de la Violeta fins a la meta. Tomás Rivas, ha destacat que “els més preparats poden completar els 10 quilòmetres del recorregut en una mitja hora, mentre que els populars podran fer-ho en 50 minuts o una hora”. Rivas porta ja mes de 15 anys treballant amb Bunyol en l’organització de les carreres populars i destaca que la d’aquesta localitat “és una de les més boniques pel recorregut, l’entorn i les zones de descans que té”. Per això, ha convidat “a tots els amants de l’atletisme i de les carreres populars a apuntar-se a aquesta prova que s’ha convertit en un clàssic de l’estiu”.

En aquesta prova podran participar tots els veïns i veïnes de Bunyol de manera gratuïta (a través de l’email alcaldia@bunyol.es indicant nom i cognoms, DNI i data de naixement) i els no buñolenses pagant 7,50€ a través de la web www.megustacorrer.com o 10€ el mateix dia de la carrera. Hi haurà premis per als primers classificats i l’obsequi d’una samarreta tècnica i una motxilla Cajamar per a tots els participants.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*